Baktérie pre zdravé izbové rastliny - Baktoma IR 0,5kg

Kód: 279
Novinka
Značka: Baktoma
12,90 €
Skladom
  • Zosilnenie stavby celej rastliny.
  • Zlepšenie zdravia rastlín.
  • Významné obmedzenie listových chorôb.
  • Komplexný výrobok, ktorý zároveň vyživuje aj chráni rastlinu aj koreňový systém.
  • Neobsahuje žiadne chemikálie.

Extra účinný – obsahuje 400 miliárd baktérií v 0,5 kg balení.

Detailné informácie

Podrobný popis

Nový prírodný bakteriálny prípravok pre zlepšenie zdravia a podporu rastu rastlín

Prípravok Baktoma IR je zmes pôdnych baktérií kombinovaná s vybranou mikrovýživou pre podporu rastu a posilnenie zdravia izbových rastlín Baktérie obsiahnuté v produkte rozkladajú pôdne minerály čím ich robia ľahko rozpustnými a prístupnejšími pre ich následné využitie rastlinami. Produkt svojou činnosťou potláča patogény, rastlinu vyživuje a podporujú jej zdravý rast. Pre rastlinu sa stane dostupnejším najmä fosfor, draslík a železo. Výrazne stimuluje prirodzenú odolnosť proti listovým chorobám (múčnatka, plesne, huby), čo má za následok zosilnenie koreňového systému aj celej nadzemnej časti rastliny.

Návod na použitie:

1/2 odmerky alebo ½ vrecka prípravku rozpustiť v 5 litrovej kanvici s odstátou vodou a kvety zaliať. Po aplikácii udržovať zeminu neustále vlhkú. Aplikovať viac krát za sezónu.

Súčasťou balenia je aj praktická odmerka (1 odmerka = 25 gramov).

Upozornenie

Výrobok dávkujte pravidelne, inak sa biologický proces preruší. Pri používaní nepoužívajte súčasne agresívnu dezinfekciu alebo kyseliny a lúhy. V prípade kontaktu prípravku s pokožkou alebo očami vyplachujte toto miesto vodou po dobu 10 minút. Skladujte v suchom prostredí pri teplote 5 až 30°C v uzavretej dóze, mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť 12 mesiacov od otvorenia obalu výrobku, pri zachovaní pokynov pre skladovanie. Zmes nepatogénnych mikroorganizmov, baktérií a živín.

Dodatočné parametre

Kategória: Baktérie pre domácnosť a záhradu
Hmotnosť: 0.5 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: