Baktérie pre zdravé semená, osivá a sadenice - Baktoma SM 0,5kg

Kód: 285
Novinka
Značka: Baktoma
12,90 €
Skladom
  • Zlepšuje klíčivosť semien osív a sadeníc.
  • Zabezpečuje kvalitné zakorenenie a urýchľuje tvorbu koreňovej sústavy.
  • Podpora zdravého rastu od prvého dňa klíčenia.
  • Významné obmedzenie listových chorôb.
  • Komplexný výrobok, ktorý zároveň vyživuje a chráni.
  • Neobsahuje žiadne chemikálie.

Extra účinný – obsahuje 400 miliárd baktérií v 0,5 kg balení.

Detailné informácie

Podrobný popis

Nový prírodný bakteriálny prípravok pre zlepšenie zdravia a podporu výživy a klíčivosti semien, osív a sadeníc

Prípravok Baktoma SM je zmes baktérií kombinovaná s vybranou mikrovýživou pre zlepšenie zdravia a podporu výživy a klíčivosti semien, osív a sadeníc. Baktérie obsiahnuté v produkte rozkladajú pôdne minerály čím ich robia ľahko rozpustnými a prístupnejšími pre ich následné využitie rastlinami. Potláčajú patogény, rastlinu živí a podporujú jej zdravý rast. Pre rastlinu sa stane dostupnejším najmä fosfor, draslík a železo. Výrazne stimuluje prirodzenú odolnosť proti listovým chorobám (múčnatka, plesne, huby), rastie objem a hmotnosť koreňa aj nadzemné časti rastliny, výhony sú dlhšie a silnejšie.

Návod na použitie:

1 odmerku alebo 1 vrecko prípravku zmiešať s 1 odmerkou semienok, osív alebo sadeníc premiešať, vysiať. Po vysiatí udržovať substrát a pôdu okolo vlhkú.

Súčasťou balenia je aj praktická odmerka (1 odmerka = 25 gramov).

Upozornenie

Výrobok dávkujte pravidelne, inak sa biologický proces preruší. Pri používaní nepoužívajte súčasne agresívnu dezinfekciu alebo kyseliny a lúhy. V prípade kontaktu prípravku s pokožkou alebo očami vyplachujte toto miesto vodou po dobu 10 minút. Skladujte v suchom prostredí pri teplote 5 až 30°C v uzavretej dóze, mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť 12 mesiacov od otvorenia obalu výrobku, pri zachovaní pokynov pre skladovanie. Zmes nepatogénnych mikroorganizmov, baktérií a živín. 

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: